Personliga almanackor by Maria Thore

Personliga almanackor by Maria Thore är en serie almanackor med illustrationer av barnboksillustratören Maria Thore.

Omslagen på Personliga almanackor by Maria Thore

Förutom att Maria Thore är en av Sveriges mest populära barnboksillustratör gör hon även annat som till exempel mönster. Vi har valt ut de här bilderna till våra omslag:

  • Grön
  • Rävsvans
  • Skog
  • Dagg
  • Fågel

Personliga almanackor by Maria Thore med kreativitet

När du gör din egen personliga almanacka kan du välja bland en massa extra sidor. Till exempel kreativa sidor. Där hittar du bland annat notblad, målarbok och tabulatur. Du kan också lägga till blanka sidor om du vill skissa, linjerade om du vill skriva och så vidare. Du väljer själv hur din personliga almanacka ska se ut.

Skapa en personliga almanacka by Maria Thore som jobbkalender

En klassisk fysisk almanacka är väldigt bra att ha i jobbet. Till skillnad från digitala almanackor behöver du bara en penna för att använda den. Du behöver ingen uppkoppling eller ström. Bland det du kan välja att göra med din personliga almanacka finns en massa sidor som är bra att ha i jobbet. Till exempel:

  • Körjournal
  • Reseräkning
  • Mål

Dessutom kan du välja bland an massa veckomoduler för arbete och extra sidor för skisser och anteckningar.

Skapa en personlig almanacka för din hobby

När du skapar din egen personliga almanacka kan du välja en massa extra sidor som hjälper dig i din hobby. Vi har dessutom två delar som handlar om trädgård och dryckesprovningar. Du får en massa smarta tillbehör som odlingstips och provningsprotokoll till exempel.

Illustratören Maria Thore

Maria är utbildad på Nyckelviksskolan och Konstfack. Hon är en av våra mest uppskattade barnboksillustratörer och illustrerar både åt andra och gör helt egna barnböcker. Maria hämtar sin inspiration hos sina egna och andras barn och deras funderingar. Hon har bland annat varit nominerad till Augustpriset två gånger och fått priser för sina bilder.

Läs mer